Palvelut

Arjen pyörittäminen on yksinkertaista Inkoossa, riippumatta siitä asutko yksin tai suuremman perheen kanssa. Täältä löytyy kaksikielistä varhaiskoulutusta ja alakouluja nuoremmille, mutta myös hyvät kulkuyhteydet sinulle, joka työskentelet muualla. Hyvinvointialue vastaa kattavasta terveydenhuollosta ja monipuoliset palvelut helpottavat arjen pyörittämistä. Laajat harrastusmahdollisuudet sekä kahvila- ja ravintolatarjonta lisäävät elämisen mukavuutta.

Töissä käynti Inkoosta onnistuu helposti, riippumatta siitä käytätkö julkista liikennettä tai omaa autoa. Alle tunnissa pääset pääkaupunkiseudulle, ja Länsi-Uudenmaan yritykset ovat vielä lähempänä. Inkoosta löydät myös tilaa ja inspiraatiota tehokkaaseen etätyöskentelyyn.

Inkoo tarjoaa kaksikielistä päivähoitoa ja opetusta alakouluikäisille. Kyrkfjärdenin ruotsinkielinen koulu sijaitsee idyllisesti Inkoon joen rannalla, Inkoon kirkon ja kauniin Gammelgårdenin välissä. Juuri remontoitu suomenkielinen Merituulen koulu sijaitsee Dalissa, kaksikielisen päiväkodin yhteydessä. Kunnan itäosassa asuvat perheet voivat käyttää myös Degerbyn päiväkodin ja koulun palveluita. Inkoon länsipuolella taas koulutaipaleen voi aloittaa Västankvarnin pienessä kyläkoulussa.

Alakoulun jälkeen inkoolaiset oppilaat jatkavat koulunkäyntiä Virkkalassa Inkoon pohjoispuolella. Alueelta löytyy myös muita kouluja ja oppilaitoksia, joista valita. Lukioita löytyy muun muassa Karjaalta, Virkkalasta, Lohjalta sekä Kirkkonummelta ja ammattikouluja Karjaalta sekä Tammisaaresta.

Jaettu ilo on paras ilo! Jaa sivu ystävälle

Iloinen Inkoo on Inkoon kunnan markkinointisivusto.
Lisää tietoa Inkoosta osoitteessa inkoo.fi