Tontit

Monipuolisesta Inkoosta voit löytää kodin meren rannalta, keskustasta tai maaseudulta. Elinvoimainen rannikkokuntamme sijaitsee Länsi-Uudenmaan sydämessä, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Espoosta.

Inkoossa elät luonnonläheisessä ja merellisessä ympäristössä. Kirkonkylän monipuoliset lähipalvelut varmistavat viihtyisän ja toimivan arjen. Ympärillä on tarpeeksi tilaa, mutta kaikki tarvittava löytyy läheltä. Keskustan kupeessa on myös laajeneva venesatama palveluineen.

Inkoon joukkoliikenne toimii mallikkaasti – Helsingin ja Inkoon välillä kulkee keskimäärin 15 linja-autovuoroa päivittäin.

Inkoo

Kunnan keskusta: Meren rannalla
Kunnan talous: Erinomainen
Suurin investointi: Ekologinen lähikoulu
Merenrantaa: 383 km ja saaria noin 250 kpl (46 km2)
Matka-aika pääkaupunkiseudulle linja-autolla: 35 min
Päivähoitopaikka: Lähipäiväkodista, heti
Yksi kunta – kaksi kieltä: Suomi ja svenska
Motto: Glad i Ingå – Iloinen Inkoo

Upeita tontteja ennakkomarkkinoinnissa!

Ennakkomarkkinoinnissa on nyt uusi, keskustan tuntumaan valmistuva Westerbergin alue!

Tarjoamme alueelta luonnonkauniita, kallioisia tontteja, jotka täyttävät kaikki modernin rakentamisen ja asumisen tarpeet.

Kunnan tontteja odotellessasi voit myös tutustua yksityisten tontti- ja asuntomarkkinoiden tarjontaan kaupallisissa portaaleissa: EtuoviOikotie. Moni löytääkin unelmiensa kodin Inkoossa yksityisiltä markkinoilta.

Westerberg

Loppuunmyydyn Länsirinteen eteläpuolelle kehitetään uutta Westerbergin asuinaluetta, jonne rakennetaan omakotitaloja sekä pari- ja rivitaloja. Alueen asemakaava on lainvoimainen ja kunta suunnittelee parhaillaan alueen katuja ja vesihuoltoverkostoa.

Westerbergissä maalaisidylli kohtaa modernin mukavuuden. Täältä löydät runsaasti liikkumatilaa, yhteisöllisyyttä sekä turvallisen naapuruston.

Westerberg sijaitsee keskeisellä paikalla vain 1,5 kilometriä Inkoon keskustasta ja merenrannasta. Ruotsinkielinen Kyrkfjärdenin alakoulu sijaitsee noin kilometrin päässä ja suomenkieliselle Merituulen alakoululle on matkaa kolmisen kilometriä. Yläkoulu ja lukio löytyvät Virkkalasta, noin 10 kilometrin päässä. Kivenheiton päässä on myös luontopolku ja koirapuisto. Tiet, LVI, sähkö ja vesi vedetään suoraan tontille.

Kiinnostaako sinua koti Westerbergissä? Lisätietoja saat lähettämällä meille yhteystietosi osoitteeseen: tontit@inkoo.fi

Smeds 1

Etsitkö kotia luonnon helmasta, kuitenkin kätevän matkan päässä kaikista palveluista ja kaupunkielämästä? Asuinalue Smeds 1 mahdollistaa mukavan ja luonnonläheisen asumisen kohtuullisin hinnoin. Löydä oma viihtyisä tonttisi kallioiden ja mäntymetsien ympäröimältä alueelta. Tänne mahtuu helposti yksin tai perheen kanssa – eikä naapuri- tai liikennetungoksesta tarvitse kantaa huolta.

Lisätiedot:

Inkoon kunta
Kaavoituspäällikkö
Eric Roselius

+358 40 670 6143

eric.roselius@inga.fi
tai kaavoitus@inkoo.fi

Jaettu ilo on paras ilo! Jaa sivu ystävälle

Iloinen Inkoo on Inkoon kunnan markkinointisivusto.
Lisää tietoa Inkoosta osoitteessa inkoo.fi