Tontit

Inkoosta voit löytää kodin meren rannalta, keskustasta tai maaseudulta. Elinvoimainen kuntamme sijaitsee Länsi-Uudenmaan sydämessä ja on pinta-alaltaan 348 km2. Tarjoamme sinulle kaksikielisen arjen eläväisessä ympäristössä, vajaan tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudusta.

Alueet

Etsitkö tonttia, omakotitaloa tai asuntoa? Autamme sinua löytämään uuden kotisi. Lue lisää kunnan vapaista tonteista ja asunnoista alempana tai tutustu tarjontaan suoraan paikallisten kiinteistövälittäjien luona. Västerkullan, Länsikaaren ja Länsirinteen alueet sijaitsevat noin kilometrin etäisyydellä Inkoon keskustasta. Alueilta löytyy niin modernia kuin maalaisromanttista tyyliä edustavia uudisrakennuksia. Voit ostaa tai vuokrata tontin kodikkaista, luonnonläheisistä asuinympäristöistä.

Länsirinne

Länsirinteestä löydät luonnonläheisen kodin vain 45 minuutin ajomatkan päästä Helsingistä. Luonto on täällä säilytetty, ja ympäröivät tiet suunniteltu maaston mukaan. Länsirinteessä maalaisidylli kohtaa modernin mukavuuden. Täällä on paljon liikkumavaraa, yhteisöllisyyttä sekä turvallinen naapurusto.

Länsirinne sijaitsee keskeisellä paikalla vain 1,5 km Inkoon keskustasta ja rannasta.  Kyrkfjärdenin alakoulu sijaitsee noin kilometrin päässä ja suomenkielinen Merituulen alakoulu on noin kolmen kilometrin etäisyydellä. Yläkoulu ja lukio löytyvät Virkkalasta, noin 10 kilometrin päästä. Asuinalueen vieressä on myös luontopolku ja koirapuisto, alle kilometrin päässä. Tiet, LVI, sähkö ja vesi vedetään suoraan tontille.

Kiinnostaako koti Länsirinteessä? Juuri nyt täällä on 13 tonttia myynnissä 260-500 m² rakennusoikeudella. Tonttihinnat 20 €/m².

Etsitkö kotia luonnon helmasta, joka on kuitenkin kätevän matkan päässä kaikista palveluista ja kaupunkielämästä? Asuinalue Smeds 1 mahdollistaa mukavan ja luonnonläheisen asumisen kohtuullisilla hinnoilla. Löydä oma viihtyisä tonttisi kallioiden ja mäntymetsien ympäröimältä alueelta. Tänne mahtuu helposti yksin tai koko perheen kanssa ja naapureiden tai liikenteen tungoksesta ei tarvitse välittää.

Tarvitseeko yrityksesi lisää tilaa, halvemmalla hinnalla? Inkoo on yrittäjäystävällinen rannikkokunta, jossa on ostovoimaisia asukkaita ja hyvät kuljetusyhteydet niin meritse kuin maanteitse. Inkoon satamassa kasvaa ja kehittyy uusi nykyaikainen yritys- ja teollisuusalue – nyt voit olla osa sitä!

Jaettu ilo on paras ilo! Jaa sivu ystävälle

Iloinen Inkoo on Inkoon kunnan markkinointisivusto.
Lisää tietoa Inkoosta osoitteessa inkoo.fi