Tontit

Inkoosta voit löytää kodin meren rannalta, keskustasta tai maaseudulta. Elinvoimainen kuntamme sijaitsee Länsi-Uudenmaan sydämessä ja on pinta-alaltaan 348 km2. Tarjoamme sinulle kaksikielisen arjen eläväisessä ympäristössä, vajaan tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudusta.

Täällä kerromme vapaista tonteista Inkoossa!

Tänä keväänä kannattaa pitää silmät auki – alamme pian ennakkomarkkinoida uutta aluetta houkuttelevine tontteineen aivan Länsirinteen eteläpuolella!

Suositussa Länsirinteessä on vielä pari tonttia myytävänä. Löydät ne täältä.

Kunnan tontteja odotellessasi voit myös tutustua yksityisten tontti- ja asuntomarkkinoiden tarjontaan kaupallisissa portaaleissa: EtuoviOikotie. Moni löytää unelmiensa kodin Inkoossa yksityisiltä markkinoilta.

Länsirinne

Länsirinteestä löydät luonnonläheisen kodin vain 45 minuutin ajomatkan päästä Helsingistä. Luonto on täällä säilytetty, ja ympäröivät tiet suunniteltu maaston mukaan. Länsirinteessä maalaisidylli kohtaa modernin mukavuuden. Täällä on paljon liikkumavaraa, yhteisöllisyyttä sekä turvallinen naapurusto.

Länsirinne sijaitsee keskeisellä paikalla vain 1,5 km Inkoon keskustasta ja rannasta.  Kyrkfjärdenin alakoulu sijaitsee noin kilometrin päässä ja suomenkielinen Merituulen alakoulu on noin kolmen kilometrin etäisyydellä. Yläkoulu ja lukio löytyvät Virkkalasta, noin 10 kilometrin päästä. Asuinalueen vieressä on myös luontopolku ja koirapuisto, alle kilometrin päässä. Tiet, LVI, sähkö ja vesi vedetään suoraan tontille.

Kiinnostaako koti Länsirinteessä? Myynnissä on enää kaksi vapaata tonttia 260-500 m2. Tonttihinnat 20 €/m².

Etsitkö kotia luonnon helmasta, joka on kuitenkin kätevän matkan päässä kaikista palveluista ja kaupunkielämästä? Asuinalue Smeds 1 mahdollistaa mukavan ja luonnonläheisen asumisen kohtuullisilla hinnoilla. Löydä oma viihtyisä tonttisi kallioiden ja mäntymetsien ympäröimältä alueelta. Tänne mahtuu helposti yksin tai koko perheen kanssa ja naapureiden tai liikenteen tungoksesta ei tarvitse välittää.

Tarvitseeko yrityksesi lisää tilaa, halvemmalla hinnalla? Inkoo on yrittäjäystävällinen rannikkokunta, jossa on ostovoimaisia asukkaita ja hyvät kuljetusyhteydet niin meritse kuin maanteitse. Inkoon satamassa kasvaa ja kehittyy uusi nykyaikainen yritys- ja teollisuusalue – nyt voit olla osa sitä!

Lisätiedot:

Inkoon kunta
Kaavoituspäällikkö
Aija Aunio

+358 50 349 8949

aija.aunio@inga.fi
tai kaavoitus@inkoo.fi

Jaettu ilo on paras ilo! Jaa sivu ystävälle

Iloinen Inkoo on Inkoon kunnan markkinointisivusto.
Lisää tietoa Inkoosta osoitteessa inkoo.fi