Näe ja koe Inkoossa

Inkoosta löydät vuodenajasta riippumatta laajan valikoiman vapaa-ajan aktiviteettejä ja tapahtumia. Alueen kahviloissa ja ravintoloissa voit nauttia paikallisia herkkuja ja lähiseudulta löydät historiallisia nähtävyyksiä ja luonnonkauniita retkikohteita.

Tapahtumat

Mitä Inkoossa tapahtuu? Täältä löytyy tekemistä niin lapsille kuin aikuisille, olet sitten kiinnostunut ruoasta, kulttuurista, musiikista tai urheilusta.

Retkikohteet

Inkoon keskusta tarjoaa useita gastronomisia elämyksiä ravintoloineen ja kahviloineen. Nauti kylmästä jäätelöstä tai oluesta ulkona kesän lämmössä tai mene pakoon huonompaa ilmaa johonkin lukuisista ravintoloista, joissa tarjoillaan lämmintä ruokaa tai virkistävää kahvia. Kävele kaikessa rauhassa pitkin historiallisia katuja tai käy tutustumassa keskiaikaiseen kirkkoomme, joka sijaitsee ihan keskustassa. Inkoosta löytyy myös ostoskeskus, kirjasto ja kuntosali, jos suosit sisäaktiviteetteja.

Saaristossa vilisee elämää etenkin kesäaikaan. Lähde merimatkalle Barösundin lautalla ja käy ravintola Scolassa, jossa tarjoillaan maukkaita elämyksiä. Jos sinulla on oma vene, löytyy saaristossamme paljon nähtävää.

Fagervik sijaitsee noin 9 kilometriä länteen Inkoon keskustasta. Hyvin säilyneestä ruukkikylästä löytyy kaunis kartano, jota ympäröi pienet punaiset mökit Brukstärsket-järven rannalla. Fagervikin ruukki aloitti toimintansa vuonna 1646 ja alueella asuu nykyään parisataa ihmistä. Fagervikissä voit muun muassa käydä paikallisessa kahvilassa, joka on auki kesäisin.

Ulkona luonnossa

Solmi vaelluskenkien narut ja lähde tutustumaan Inkoon monipuoliseen luontoon. Muun muassa Inkoosta itään päin lähdettäessä löytyy Kopparnäsin luonnonsuojelualue, jossa on paljon valmiiksi merkittyjä reittejä.

Jaettu ilo on paras ilo! Jaa sivu ystävälle

Iloinen Inkoo on Inkoon kunnan markkinointisivusto.
Lisää tietoa Inkoosta osoitteessa inkoo.fi